Elevii din Motru, campioni la pentatlon

Avem timp pentru performanță! În tumultul confruntărilor politice, performanţa olimpicilor motreni urmează parcursul ascendent. În perioada martie-aprilie, la Olimpiada Județeană și Națională a Sportului Școlar, Colegiul Național “George Coșbuc” Motru a obținut rezultate importante, îmbogățind astfel rezultatele liceului din acest an.

Echipa de Pentatlon-Colegiul Național “George Coşbuc’’ Motru a obţinut Locul I la faza județeană și Locul III la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar.

“Mă numesc Pandia Ana Maria, sunt elevă la CNGC Motru și membră a echipei de atletism a colegiului. Încă de mică am avut o pasiune pentru sport și mi-am dorit să particip la tot felul de competiții. Mulțumită domnilor profesori, Jiroveanu Ionela și Daraban Eduard, care au observat la mine și la colegele mele: Cornia Diana, Olaru Roxana, Jalba Adelina și Ştirbulescu Ileana Denisa, spiritul competitiv și ambiția de a progresa, ne-am antrenat suficient de mult încât am reușit să câștigăm locul III la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Meritul a fost al întregii echipe, iar rezultatul antrenamentelor conduse de domnii profesori nu au întârziat să apară. A fost o muncă dificilă, dar acolo unde există dorință și pasiune vor fi mereu și rezultate pozitive. În continuare ne-am propus să câștigăm și următoarele competiții sportive, tratând cu seriozitate fiecare antrenament, dar ținând seama în același timp și de pregătirea pentru celelalte cursuri. Le mulțumesc în numele întregii echipe, Domnului Director al CNGC Drulă Valeriu, Doamnei diriginte Negrea Constantina și celorlalți profesori care ne-au fost mereu alături și ne-au susținut în ceea ce facem”, a declarat Pandia Ana Maria.

“Sunt încântat de faptul că elevii de la CNGC Motru își dedică timp pentru olimpiadele și concursurile școlare, cât și pentru activitățile extrașcolare. De asemenea, apreciez foarte mult aceste rezultate și doresc ca performanța elevilor motreni să continue în toate domeniile”, a declarat prof. Negrea Nicolae. (A.V.C.)

Ştirbulescu  Ileana Denisa, Clasa XII E, prof. Jiroveanu Ionela

Olaru Adriana-Roxana, Clasa X-D, prof. Jiroveanu Ionela

Pandia Ana-Maria, Clasa XI-E, prof. Jiroveanu Ionela

Cornia Diana Adelina, Clasa X E, prof. Jiroveanu Ionela

Jalba Adelina, Clasa X D, prof. Jiroveanu Ionela

rezultate_motru

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: