Maxim, rezervă diseară cu Turcia

Singurul pandur prezent la echipa naţională, Alex Maxim, e anunţat rezervă diseară în meciul cu numărul trei din preliminariile Mondialului din Brazilia. Contra Turciei în deplasare, Maxim a scăpat de concurenţa cu Cristi Tănase, stelistul fiind accidentat. Pe postul de extremă stânga a apărut însă din nou numele „veteranului” Mutu care, la aproape 34 de ani, încă mai face parte din planurile lui Piţurcă. Acelaşi Mutu care l-a lăudat pe Maxim, spunând că face parte din „viitorul naţionalei.” „Îi mulţumesc lui Mutu pentru cuvintele frumoase la adresa mea, că e alături de noi, sunt convins că avem multe lucruri de învăţat de la el, sper să-i calc pe urme. Turcia mi se pare o echipă valoroasă, cu jucători din campionate puternice. Având în vedere că jucăm la ei, va fi dificil, stadionul va fi plin, se poate întâmpla orice. Dacă vom aborda meciul aşa cum trebuie şi vom fi curajoşi, sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv”, e convins Maxim care speră să ajungă să joace în Brazilia în 2014. „Suntem jucători tineri şi ne motivează o calificare la Cupa Mondială, ne dorim foarte mult. Normal că mă gândesc la Rio, dar e prematur acum să facem calcule, trebuie să luăm fiecare meci în parte. Ar trebui să fim concentraţi pe ceea ce avem noi de făcut, să dăm totul, să ne intereseze mai puţin ce fac ei.”

1 – meci oficial are Maxim până acum la naţională, victoria 4-0 cu Andorra în care tânărul pandur a înscris şi el o dată

„Steaua nu joacă singură în campionat, mai sunt şi alte echipe care se bat la titlu. Mai există şi CFR-ul, Petrolul, Vaslui şi Dinamo. Toate sunt echipe care au declarat de la începutul campionatului că se vor bate la titlu.”   Petre Grigoraş, antrenor Pandurii (sursa: Dolce Sport)

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: