Mazilu pe Facebook: Gropile din Cărbuneşti seamănă cu nişte ursuleţi

Primarul Mihai Mazilu dă dovadă de multă sinceritate pe Facebook. Oricine intră pe contul acestuia poate vedea că primarul a postat fotografii cu străzile pline de gropi din oraş sau cu tot soiul de „investiţii“, însoţite de comentarii mult prea sincere pentru campanie electorală. Pe scurt, primarul recunoaşte că străzile oraşului sunt pline de gropi, iar kilometrul o al oraşului este dezolant. Nu este uitat nici viceprimarul.

Este serios sau cineva face glume pe seama primarului din Cărbuneşti- Prietenii primarului Mihai Mazilu de pe Facebook sunt întâmpinaţi mai nou cu o serie de fotografii în care arată cât de rău s-au degradat străzile din Târgu-Cărbuneşti, de care face haz de necaz. Astfel, despre nişte gropi care au apărut în asfalt primarul de pe Facebook al cărbuneştenilor spune că „dacă te uiţi atent la ele se vede o formă de ursuleţ, aşa că mi-a plăcut şi nu le-am mai astupat”. O altă imagine surprinde un cartier străbătut de o străduţă cu asfaltul ros, ce trece printre nişte blocuri neîngrijite. „Ce imagine veselă are oraşul meu. Ar trebui ca toţi primarii din ţara asta să le dau o lecţie de gospodărire a oraşului”, comentează edilul la fotografia ataşată. Respectiva imagine provoacă o discuţie între prietenii de pe Facebook ai primarului Mazilu, unul dintre aceştia sugerându-i edilului să le mai asfalteze. „M-am săturat să tot fac şi alţii să le strice, asfaltul e turnat proaspăt, mai asfaltaţi-le şi voi”, vine replica primarului Mazilu de pe Facebook.

Vicele, luat la mişto

Nu este uitat nici ceasul din centrul oraşului, care „de mers merge, dar e în pauză momentan”. „Deci dacă nu ştiaţi, aici e centru, kilometrul 0 al Cărbuneştiului şi trebuia răsplătit cu un superb ceas”. Fântânile arteziene care seamănă cu nişte caracatiţe reprezintă „mândria mea”, la care s-a muncit patru ani. Viceprimarul Iuliu Călina este luat la rândul său la mişto într-o fotografie. „Ăstuia nu am vrut să îi pun asfalt. E vice, poate să pună şi singur”. Ba mai mult, după ce ataşează o fotografie cu nişte şanţuri astupate, primarul care este foarte activ pe site-ul de socializare menţionează că „nu avem no şanţuri, dar avem supermarket”, iar despre nişte canale acoperite cu tablă nu reprezintă o nenorocire. „Nu am avut bani de capace pentru canale, dar cu imaginaţie rezolvi orice”. Pentru calitatea asfaltului din oraş sunt tot timpul de vină constructorii, iar „ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place”.

FARSĂ

Este puţin probabil ca acest cont de Facebook să fie întreţinut de primar. Sau poate primarul Mazilu a hotărât să fie sincer la alegerile din 10 iunie.

Galerie foto






Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: