Caravana BookLand vine la TârguJiu

În perioada1-6 Mai, Centrul Comercial Lotus Parâng din TârguJiu va găzdui cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România! Îți aducem la tine acasă peste 9000 de titluri, de la peste 70 de edituriparticipante!

Ancorat în realitatea cotidiană, în care lectura se îmbină cu diversitatea și modernismul, BookLand iese din stereotipul unui târg de carte clasic, oferindu-ți un adevarat mix cooltural: oferte speciale, tombole, promoții, lansări de carte, improvizații, concerte, dialoguri, muzică șidans.

Astfel, te așteptămsă vii împreună cu familia, miercuri, 2 Mai, de la ora 18.30,să îi admiri pe juniorii de la Palatul Copiilor din TârguJiu într-un spectaco linedit de dansuri populare. Iar vineri, 4 Mai, de la ora 18.00, organizăm o sesiune de pictură împreună cu talentațiicopii de la Palatul Copiilor din TârguJiu.

O altă surpriză plăcută pentru BookLanderi va fi expoziția tânărului sculptor din TârguJiu, Decebal Crăciun, ale cărui piese le veți putea admira toată săptămâna în Centrul Comercial Lotus Parang, la târgul de carte BookLand.

Sâmbătă, de la ora 15.30, vino să îl cunoști pe Andrei Novac, o tânără speranță a poeziei românești. Alături de el, vor susține o sesiune de lectură publică scriitoriiLazăr Popescu, Ion Popescu Brădiceni și Vasile Ponea, binecunoscuți și apreciați oameni de cultură din TârguJiu. 

Te așteptăm cu drag să-ți ieiporția de cultură, de marți 1 mai, până duminică, 6 mai, înTârguJiu, la Centrul Comercial Lotus Parâng.

Povestea continua!

“BookLand vine acoloundeoameniisuntdeja.Nu-icheamă, ci îiurmează!”

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: