Meci de "care pe care" la Constanţa pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a plecat vineri spre Constanţa pentru meciul din cea de-a treia etapă din retur, cu Athletic Constanţa. Neînvinsă în partea a doua a acestui retur, echipa CSM  speră într-o victorie în meciul programat sâmbătă, cu începere de la  ora 18:00.

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu vor juca în deplasare sâmbătă, cu Athletic Constanța, echipa  târgujiană plecând vineri spre oraşul de la malul  mării, la primele ore ale dimineţii. CSM Târgu Jiu ocupă locul şase în clasament după etapa a 9-a dar cu o victorie la Constanţa ar putea urca pe locul cinci şi ar continua seria de rezultate pozitive din acest retur. Ambele formaţii au acumulat 12 puncte până în această etapă şi sunt vecine de clasament.

Echipa lui Claudiu Alionescu are un moral bun după cele două victorii consecutive din acest retur şi va aborda meciul la victorie. După jocul bun prestat în ultimele două etape nu va fi imposibil pentru baschetbaliştii de la CSM să se întoarcă cu un rezultat bun de la malul mării. „A fost o victorie care ne dă un plus de încredere şi pentru meciul de la Constanţa. Trebuia să câştigăm şi cu ei acasă, dar sunt convins că dacă vom continua aşa vom avea rezultate din ce în ce mai bune”,  spunea după meciul câştigat cu CSM Focşani unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Alexandru Berca. Un atuu în plus pentru gorjeni, faţă de meciul tur de la Târgu Jiu, pierdut atunci de CSM, va fi prezenţa pe teren a sârbului Stefan Andrejevic care s-a dovedit a fi cel mai bun marcator în ultimele meciuri.

Meciul dintre Athletic şi CSM Târgu Jiu este programat sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00 și se dispută în Sala Sporturilor din Constanţa.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: