Meci de pregătire pentru Gilortul Cărbunești

Gilortul Târgu Cărbunești dispută încă un meci amical miercuri, în deplasare. Gorjenii vor juca pe terenul din Fedeleșoiu cu formația de Liga 3 Viitorul Dăești.

Miercuri, 1 martie, cu începere de la ora 12:00, Gilortul Cărbunești întâlnește pe Stadionul Gheorghe Ciucioi, din Fedeleșoiu (Dăești), formația locală, Viitorul. Pentru echipa gorjeană este cel de-al cincilea meci de pregătire, penultimul, înainte de startul părții a doua a campionatului.

Viitorul Dăești face parte din seria a VI-a și ocupă locul 5, cu următoarea linie de clasament: 15 meciuri disputate, 7 victorii, 4  egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 19-13 și 25 de puncte. Vâlcenii sunt la 2 puncte în spatele ocupantei locului 4, Cetatea Turnu Măgurele, formație pe care o vor întâlni chiar în primul joc oficial, la Fedeleșoiu, arenă pe care gazdele își dispută meciurile de acasă. Anul trecut Viitorul Dăești a ajuns în faza semifinală a barajului pentru Liga 2, acolo unde a cedat în ambele manșe cu 0-1 în fața AFC Odorheiu Secuiesc.

Sâmbătă, elevii lui Mario Găman au cedat cu 2-3 în fața Minerului Costești, după o partidă au dominat-o dar în care au comis câteva erori ce au făcut diferența pe tabelă. „Dacă nu vor apărea indisponibilități până la ora jocului, tehnicianul echipei noastre va căuta să trimită în teren o formulă cât mai apropiată de cea cu care va lua startului vineri, 10 martie, în partida din etapa cu numărul 16, împotriva Progresului Ezeriș”, au anunțat cei de la Gilortul.

Rezultatele înregistrate până acum de gorjenii de la Cărbunești sunt următoarele: 6-0 cu FCU Craiova 2, 0-1 cu Universitatea Craiova 2, 5-1 cu Cozia Călimănești și 2-3 cu Minerul Costești.

Vizualizări: 312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: