Alina Eremia, medaliată la Naționalele Universitare

Atletele cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, Alina Eremia și Andreea Chivoiu, au participat la Campionatul Naţional Universitar de Atletism în Sală, care s-a desfășurat la Bacău. Alina Eremia a terminat pe locul 3 în proba de 3000 m, în timp ce Andreea Chivoiu a terminat pe locul 5, atât în cursa de 800 m, cât și în cea de 1500 m.

Weekendul recent încheiat a fost unul destul de bun pentru atleta Alina Eremia. În reuniunea atletică de la Bacău, sportiva pregătită de profesorul Ion Bură a luat startul în proba de 3000 m cu obiectivul clar de a termina cursa pe podium.

Deși nu este o specialistă a unei astfel de curse în sală, Alina Eremia a reușit să se adapteze rapid și a terminat cursa pe locul 3. A fost încălzirea pentru cursa de 10 Km de la finalul lunii martie, de la București, informează camtargujiu.ro.  ”A fost o probă dificilă pentru mine. Eu alerg de obicei în cursele de maraton și semimaraton, iar acum a fost o diferență mare de abordare a cursei, dar am reușit să urc pe podium, chiar dacă acesta nu este proba mea. Acum urmează să mă pregătesc pentru cursa de 10 km de pe 26 martie”, a declarat Alina Eremia pentru site-ul oficial al clubului.

Și Andreea Chivoiu, atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Bură, a luat startul în două curse la Universitarele de la Bacău. Andreea a alergat în cursele de 800m și 1500m și în ambele curse a terminat pe locul 5, la distanță foarte mică de un loc pe podium.

Pentru atleta de la Târgu Jiu competiția de la Bacău a fost o bună oportunitate de a-și verifica timpii de alergare în perspectiva următoarelor concursuri.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: