Meci dificil pe terenul liderului pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu va relua duminică seria de jocuri din acest sezon. Formația pregătită de antrenorul Radu Costel va juca în deplasare, pe terenul liderului din Seria J, CSS Petroşani.

Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu revin pe parchet duminică pentru meciul din etapa a-5-a a campionatului, programat cu începere de la ora 11.00.

După o pauză destul de lungă elevele lui Radu Costel au parte de o deplasare destul de dificilă, pe terenul liderului din Seria J, CSS Petroşani. Antrenorul Radu Costel nu se poate baza la acest meci pe o serie de jucătoare dar speră ca fetele sale să facă un joc bun şi să revină acasă cu toate punctele puse în joc.: ”Revenim pe parchet după o lungă perioadă de pauză. Am avut timp de pregătire, însă fetelor le-a lipsit mult competiţia. Jucăm împotriva ocupantei primei poziții a clasamentului. Mă interesează, la acest joc, atitudinea fetelor, progresul acestora şi, de ce nu, toate punctele. Va fi un joc dificil în care ne vom vinde scump pielea. La indisponibilităţi înregistrăm pe una dintre cele trei portăriţe, Ştefania Bîlteanu, cu viroză, pivotul Popescu Alexandra, cu entorsă la gleznă, dar si pe Cătălina Ungureanu, Maria Cîrciumariu şi Andreea Mindoiu. Ultimele trei au rămas acasă, aceasta fiind decizia mea după programul de pregătire din săptămâna premergătoare acestui joc. Suntem la limită în ceea ce priveşte condiţiile de vârstă, însă ne încadrăm în regulament cu minimul de 8 jucătoare obligatorii la teren, născute în 2008-2009. Sperăm să facem un joc bun care să ne dea încredere în abordarea părţii a doua a campionatului, care începe week-end-ul viitor”,, a precizat antrenorul junioarelor 3 pentru csmtargujiu.ro.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: