Mititelu a spus când mai aduce FCU Craiova la Târgu Jiu

Patronul celor de la FCU Craiova a promis că va mai aduce echipa să joace pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, După ce a câștigat meciul din Cupa României cu FC Voluntari, Adrian Mititelu a declarat că suporterii oltenilor din Târgu Jiu vor mai putea vedea echipa pe stadion și anul viitor.

FCU Craiova a revenit în ultima săptămână pe stadionul din Târgu Jiu pentru un meci din grupele Cupei României, după ce în vara acestui an mai jucase trei meciuri din campionat pe Stadionul Municipal târgujian.

Oltenii au învins pe FC Voluntari în cupă cu 1-0 și au promis că vor mai reveni pe stadionul din Târgu Jiu anul viitor. Dezamăgit că nu au fost foarte mulți suporteri în tribune, Adrian Mititelu a pus acest aspect pe seama faptului că meciul s-a disputat la mijlocul săptămânii. „Cu siguranță o să mai venim la Târgu Jiu. În acest an, în campionat, nu dar probabil în retur, s-ar putea ca unul sau două meciuri să le mai organizăm și aici pentru că ne simțim bine la Târgu Jiu și e și acest stadion foarte frumos. Dacă simțim că la Craiova nu e rost să vină lumea să ne sprijine mai jucăm și aici câte un meci. Pentru că asta e viața, ne adaptăm la situație, și trebuie să speculăm orice oportunitate. Și dacă aici oamenii ne simpatizează mai venim. Bine, nu au venit acum foarte mulți spectatori, e și joi, la ora 4 când oamenii au serviciu și mai lucrează. E și situația asta mai proastă a noastră dar eu zic că într-o zi de vineri, sâmbătă sau duminică după-amiază lucrurile erau mult mai bune”, a spus Adrian Mititelu după meciul din cupă de la Târgu Jiu al celor de la FCU Craiova.

Pentru echipa din Bănie va urma duminică un alt meci dificil, pe teren propriu, la Craiova, cu FCSB.

Galerie foto


Vizualizări: 2,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: