Meci dificil pentru CSM Târgu Jiu la Galaţi

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au plecat spre Galaţi unde susţin vineri meciul din etapa a patra a Ligii Naţionale. Gorjenii vor avea un meci dificil cu CSM Galaţi, după o deplasare destul de obositoare la care le va lipsi şi un jucător de bază, Alin Borşa.

CSM Târgu Jiu are parte, pe lângă deplasarea cea mai lungă din acest an, şi de probleme de lot înaintea confruntării cu CSM Galaţi. Baschetbaliştii au plecat joi spre sudul Moldovei, unde vineri seară vor juca meciul din etapa a patra a Grupei valorice B a Ligii Naționale. Gorjenii au pierdut etapa trecută primul meci disputat pe teren propriu cu Athletic Constanța, iar pe lângă moralul slab mai au parte la acest meci cu CSM Galaţi şi de o absenţă importantă, cea a lui Alin Borşa, care s-a accidentat etapa trecută.

Şi, dacă toate aceste probleme nu erau de ajuns, echipa lui Claudiu Alionescu mai are în faţă în această etapă şi o formaţie puternică, echipa gălăţeană anunțând intenția de a câștiga grupa valorică B. “Urmează pentru noi meciul de la Galați, o deplasare grea din toate punctele de vedere. Dacă acum două săptămâni mizam pe imboldul moral a două victorii consecutive, acum situația este exact invers, venim după două înfrângeri și un joc slab din punct de vedere ofensiv. Mizez însă pe dorința jucătorilor de a demonstra că adevărată noastră față nu este cea din ultimele meciuri. Sper să facem un meci bun în ambele faze ale jocului, atât ofensiv, cât și defensiv, pentru că avem în față o echipă solidă. CSM Galați, o echipa cu pretenții în acest sezon, are în componență cinci jucători străini foarte buni și trei jucători români cu experiență în Liga Națională”, a spus Alionescu înaintea acestui meci dificil pe care îl consideră o adevărată provocare pentru echipa sa: „În același timp pentru noi meciul de la Galați reprezintă o provocare. O ocazie bună să demonstrăm că putem presta un baschet de calitate împotriva unei astfel de echipe. Din păcate, după meciul cu Constanța avem și o problemă medicală. Alin Borșa este indisponibil pentru acest meci și cred că pentru o perioadă mai mare de timp în urma accidentării din ultimul sfert”.

Meciul de la Galaţi se va disputa vineri, 1 noiembrie, cu începere de la ora 19.00.

Vizualizări: 491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: