Tibi Bălan şi-a cunoscut mai bine echipa: Vom juca pentru puncte

Antrenorul  echipei Pandurii, Tibi Bălan, a avut timp să cunoască mai bine lotul pe care îl are la dispoziţie şi să le afle calităţile jucătorilor.  Tehnicianul pandurilor spune că echipa sa merge pe  terenul liderului pentru a lua puncte, chiar dacă meciul va fi unul foarte greu.

Pandurii joacă sâmbătă pe terenul liderului Ligii 2, CS Mioveni, formaţie care nu trece totuşi prin cea mai bună formă pentru că a pierdut ultimul meci din campionat dar a pierdut şi meciul din Cupa României. Antrenorul pandurilor a avut timp în ultimele zile să îşi cunoască mai bine lotul şi să le explice jucătorilor ce doreşte de la ei. „Mergem la Mioveni cu gândul să câştigăm orice minge, să fim organizaţi şi să  nu facem cadouri. Vom juca pentru puncte, trebuie să fim cât mai pragmatici şi ca să câştigăm nu trebuie să oferim adversarului prea multe oportunităţi de a înscrie.  Sper să înţeleagă cât mai repede ceea ce vreau eu de la ei şi să fim foarte atenţi pe faza defensivă, pentru că adversarii au jucători foarte buni,  jucători care au cochetat cu Liga 1”, a precizat Tibi Bălan care a programat şi un amical contra unei grupe de juniori pentru a vedea toţi jucătorii din lot în condiţiile unui meci, chiar şi amical: „Echipa s-a pregătit foarte bine săptămâna aceasta, i-am  cunoscut mai bine şi acum pot  să vorbesc din alt punct de vedere, le cunosc calităţile şi voi încerca să le  pun în evidenţă cât mai bine. Ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu cu o echipă solidă, care vine după două eşecuri, nu e uşor. Dar mergem cu gândul acolo să dăm totul”.

Tânărul antrenor al gorjenilor consideră că jucătorilor săi le-a prins bine experienţa de la meciul de debut pe noua arenă din Târgu Jiu  şi speră să îi fi motivat pentru viitor: „Mă  bucur că au trecut prin experienţa aceasta de a juca cu un public   numeros, că s-au obişnuit cu presiunea şi, pe viitor, sper ca  această experienţă să ne  aducă numai plusuri”.

Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 18 în clasament, va juca duminică, de la ora 11:00, cu formaţia clasată pe locul I, CS Mioveni, echipă cotată ca fiind favorită în această confruntare.  

Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: