Meci din Liga 2 cu capete sparte și și un jucător transportat la două spitale

Calificarea în play-off se joacă până în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 2. O dovadă este și meciul de la Dej unde Unirea a avut în fața sa calificarea matematică în play-off-ul Ligii 2 la meciul cu Metaloglobus.

Echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru avea nevoie de o victorie pentru a nu mai depinde de celelalte rezultate și de ultimul joc al său cu CSM Slatina. Susținută de un stadion aproape plin la partida cu bucureștenii, o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Unirea nu a reușit să găsească drumul spre victorie, meciul încheindu-se la egalitate, scor 1-1, rezultat care o menține pe locurile de calificare în grupa de promovare.

Meciul de la Dej nu a fost lipsit de evenimente. A fost un meci de luptă, iar elevii lui Dragoș Militaru, cel mai bun antrenor din Liga 2 în sezonul trecut, în opinia celor puși de AFAN să voteze, au avut cel mai mult de suferit. Alexandru Pop, care a și reușit golul egalării în minutul 76, s-a ales cu capul spart, iar portarul Dorian Railean a fost urcat în ambulanță după fluierul final și dus la spital.

În minutul 83, jocul dintre Unirea Dej și Metaloglobus a fost întrerupt după ce portarul clujenilor, Dorian Railean, a căzut rău în încercarea de a prinde mingea. A ieșit în fața unui adversar să rețină un balon centrat din apropierea mijlocului terenului, s-a ciocnit de jucătorul Metaloglobusului și a căzut pe ceafă. A fost nevoie de intervenția medicilor, goalkeeperul s-a ridicat și a ales să continue jocul din care mai rămăseseră circa 10 minute.

După fluierul final al partidei, Railean a urcat în ambulanță și a fost transportat la spitalul din Dej, iar mai apoi la Cluj-Napoca pentru investigații suplimentare. ”Din fericire, în urma acestora s-a stabilit că goalkeeper-ul în vârstă de 29 de ani se află în afara oricărui pericol”, a transmis Unirea Dej despre jucătorul ei.

Vizualizări: 1,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: