Oana Maria Bucă, încă un sezon la CSM Târgu Jiu

Lotul CSM Târgu Jiu pentru următorul sezon competiţional prinde contur deja din acest sezon. Mai multe jucătoare au semnat deja prelungiri de contracte, ultimele două jucătoare care și-au asigurat prezența în lot fiind Mirabela Coteţ și Oana Maria Bucă.

Oana Maria Bucă şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea gorjeană şi va evolua şi în sezonul 2023-2024 la CSM Târgu Jiu. ”Am decis să rămân la Târgu Jiu pentru că aici este o echipă unită, iar rezultatele pozitive din acest sezon şi dorinţa de performanţă de la acest club m-au determinat să continui la CSM Târgu Jiu”, a explicat Oana Maria Bucă pentru csmtargujiu.ro de ce a ales să rămână la Târgu Jiu, sub comanda lui Liviu Andrieş.

Oana Maria Bucă s-a alăturat proiectului CSM Târgu Jiu în vara anului 2022. Jucătoarea, care împlineşte 26 de ani luna aceasta, a bifat cu CSM Târgu Jiu al 4-lea sezon în Liga Florilor. Interul stânga de la CSM Târgu Jiu mai are la activ trei sezoane în Liga Florilor, două cu Rapid București și unul cu Activ Prahova Ploiești.

Reprezentanţii clubului gorjean şi-au asigurat postul de inter stânga pentru viitorul sezon competiţional, după prelungirea acestei noi înţelegeri.

Oana Bucă este una dintre cele mai bune marcatoare din tabăra gorjeană în acest sezon, în special datorită golurilor marcate de la 7m, capitol la care are un procentaj foarte bun.

Galerie foto


Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: