CSM Târgu Jiu a pierdut în prelungiri meciul cu CSM Focşani

CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, în prelungiri, confruntarea disputată pe teren propriu cu CSM Focşani, scor 89-93. Meciul a contat pentru etapa a 3-a din Grupa 11-18 din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Reveniţi pe parchetul din Sala Sporturilor, după o lungă pauză competiţională, baschetbaliştii grupării gorjene au ratat oportunitatea de a-şi trece în cont o nouă victorie în Liga Naţională şi au început cu stângul seria celor patru meciuri pe care echipa din Târgu Jiu o are de disputat în Grupa 11-18 pe parcursul lunii martie.

Baschetbaliştii lui Kresimir Basic au pierdut la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse, în care cele două formaţii au trecut rând pe rând la conducere şi în care a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se stabilii echipa câştigătoare. Echipa oaspete a avut un plus de luciditate în over-time şi a reuşit să se impună la Târgu Jiu.

Shamiel Stevenson a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 40 de puncte marcate, conform statisticii prezentate de csmtargujiu.ro. Americanul a mai strâns 7 recuperări şi două pase decisive. A fost urmat de Dylan Frye, care a avut o evoluţie consistentă, reuşind 21 de puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive. Anthony Durham a totalizat 14p, 4 recuperări şi 4 asisturi. La debutul său pentru CSM Târgu Jiu, Randall Brumant a petrecut 30 de minute pe parchet, timp în care a reuşit 9 puncte şi 10 recuperări. Pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele şi Thomas Kottas care a totalizat 5p şi 4 recuperări.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: