Meci greu pentru Pandurii cu o echipă experimentată

Pandurii Târgu Jiu va juca în etapa a 31-a în deplasare, la Sportul Snagov, una din echipele aflate în luptă pentru promovare. Meciul se poate vedea la Tv, pe cele trei canale de sport, sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

Chiar dacă joacă cu o candidată la un loc în Liga I, Pandurii merge la Snagov cu gândul la puncte. Orice punct în situaţia în care se află echipa din Târgu Jiu, la patru puncte de un loc retrogradabil, este foarte important. Iar Pandurii s-a dovedit un adversar incomod la meciurile din deplasare, chiar mai des decât acasă.

Până acum gorjenii nu au câştigat decât un singur meci în 2019, cu echipa din Brăila, dar au luat puncte şi de la meciuri din deplasare, la Mioveni şi UTA. Antrenorul Adrian Bogoi nu e îngrijorat de puţinele puncte acumulate şi absenţa victoriilor, fiind realist în ceea ce priveşte tinereţea şi lipsa de experienţă a lotului actual: „Nu ne îngrijorează că avem doar un meci câştigat în acest an, pentru că s-a schimbat lotul, trebuie să înţeleagă toată lumea că echipa este foarte tânără, şi cu această echipă noi vrem să avem rezultate. Nu se poate de pe o zi pe alta, dar stăm în momentul de faţă destul de bine. Chiar cu echipe bune, cum a fost Academica Clinceni, meciul a fost echilibrat. Desigur că mai trebuie multe alte lurcuri ca să obţinem şi victorii, dar sperăm ca etapele viitoare să le obţinem. Mergem cu încredere la meciurile care vor urma”.  

Bogoi se referă la faptul că aproape jumătate din lot s-a schimbat în iarnă, şi nu s-au adus jucători experimentaţi. Pentru că media de vârstă e chiar mai mică cu un an decât în tur, tehnicianul pandurilor crede că e destul de bine că Pandurii nu e chiar pe ultimele locuri. Nici jocul rezultatelor nu a prea ajutat echipa din Târgu Jiu în ultimele etape dar Bogoi spune că nu e interesat de rezultatele altora: „Nu contează rezultatele celorlalte echipe, dar e bine că a învins şi Bacăul etapa trecută pentru că şi Daco Getica rămâne jos, la retrogradare. Dar nu ne interesează rezultatele, ne vedem de treaba noastră în continuare. Avem meci la Snagov, apoi avem în patru etape, trei meciuri acasă şi sperăm să câştigăm cât mai multe puncte. Poate după aceste meciuri vom face şi calculele de rigoare”.

Situaţia actuală a celor de la Pandurii nu e deloc roză înaintea unui meci dificil, cu a patra clasată care, chiar dacă e la zece puncte de locul I, are încă mari şanse la locul de baraj de care este la doar trei puncte. Iar echipa din Snagov are în componenţă jucători cu experienţă, lotul fiind mult îmbunătăţit având în vedere obiectivul de promovare.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: