Antrenament cu public la Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbunești nu a avut nici o problemă în etapa intermediară de miercuri, efectuând practic un antrenament cu public pe terenul propriu. Gilortul a făcut acelaşi scor ca şi etapa trecută, de această dată cu Știința Hurezani, scor 6-0 (4-0).

Stadionul „Cristinel Răducan” din Cărbuneşti a găzduit miercuri după-amiază meciul dintre Gilorul şi Ştiinţa Hurezani din etapa intermediară, cu numărul 22. Scorul a fost unul pe placul celor aproximativ 150 de spectatori din tribune. Gazdele s-au impus cu 6-0 prin golurile marcate de Avrămescu (3’), Meliță (19’, 70’), Otti (35’), Almăjanu (37’) și Popete (65’).  

Chiar dacă a plouat puţin, suporterii au plecat fericiţi de la stadion, pentru că au văzut un meci frumos dar şi pentru că echipa lor rămâne pe locul I. „Cu un joc dezinvolt și cu o posesie zdrobitoare, jucătorii noștri au închis drumul spre propriile buturi și și-au creat numeroase ocazii de a marca. Băieții noștri au luat jocul în serios înscriind încă din start, și-au securizat succesul în prima parte a jocului și au destins asistența în mitanul secund cu faze de poartă și combinații aplaudate la scenă deschisă. Gilortul se impune din nou cu un concludent 6-0, după un meci fără istoric, și rămâne în fruntea clasamentului cu o zestre de 53 de puncte”, au precizat cei de la Gilortul pe pagina oficială a echipei referitor la acest meci care a consemnat și două premiere, primele goluri marcate pentru Gilortul de către fostul „pandur” Florin Popete și de camerunezul Georges Otti.

În celelalte meciuri în care sunt angrenate echipele aflate în luptă pentru locul I la finalul acestui sezon s-au înregistrat două rezultate de 5-0 în meciurile dintre Petrolul Bustuchin - Internaţional Băleşti şi Ştiinţa Turceni – Minerul II Mătăsari. Echipa aflată până săptămâna trecută pe locul I, Vulturii Fărcăşeşti a remizat în această etapă în deplasare, scor 2-2 cu Petrolul Ţicleni. Şi Jiul Rovinari s-a impus la Stoina cu 2-0 în meciul cu Petrolul iar scorul etapei s-a consemnat la Novaci, scor  7-3 cu Viitorul Negomir.

După încheierea etapei a 22-a, Gilortul păstrează prima poziţie în clasament, cu 53 de puncte, urmată de Ştiinţa Turceni cu 51 de puncte.  Vulturii Fărcăşeşti şi Petrolul Bustuchin sunt la egalitate de puncte, 50, pe locurile 3 şi 4.

Galerie foto



Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: