Etapă intermediară şi la Liga a V-a

AJF Gorj a programat pentru această săptămână o etapă intermediară şi la Liga a V-a. Meciurile de la această categorie sunt programate pentru joi după-amiază, cu începere de la ora 17:00.

La Liga a V-a Gorj lupta pentru promovarea în Liga IV-a este la fel de interesantă şi de strânsă ca şi în eşalonul superior. Doar şase puncte despart prima clasată, Viitorul Plopşoru, de echipa clasată pe locul 5, Olteţul Alimpeşti, care are 37 de puncte.

La fel ca şi la Liga a IV-a, şi aici se schimbă configuraţia clasamentului în zona sa superioară destul de des. În urmă cu o săptămână pa locul I s-a aflat Ştiinţa Godineşti, care acum ocupă poziţia a patra, cu 40 de puncte, la doar trei puncte de locul I. Triumful Borăscu şi Gilortul Bengeşti sunt la egalitate de puncte, 41, pe locurile 2 şi 3.

În etapa a 24-a care se va disputa joi după-amiază, liderul Viitorul Plopşoru se deplasează la Drăguţeşti pentru meciul cu Ştiinţa din localitate. Triumful Borăscu va juca în deplasare la Unirea Dragoteşti, iar Gilortul Bengeşti va juca pe teren propriu cu Energetica Tismana. Fostul lider, Ştiinţa Godineşti, are în această etapă meci în deplasare, cu AS Dăneşti.  

Galerie foto


Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: