Meci pentru locul trei în play-off pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu va întâlni vineri după-amiază pe Voinţa Lupac, în penultima etapă din acest sezon. Gorjenii vor victoria ca să încheie campionatul pe locul trei, după ce au ratat participarea la barajul de promovare.

Pandurii va juca pe teren propriu în etapa a 8-a din play-off-ul seriei în care evoluează formaţiile gorjene din Liga 3. Vizitatorii de vineri de pe Stadionul Municipal Târgu Jiu sunt cei de la Voinţa Lupac, echipa cu care cei de la Pandurii se duelează pentru locul trei din serie. Meciul se dispută cu începere de la ora 18:00, iar de la ora 16:00, la stadion se pun în vânzare biletele pentru această partidă. „Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că va pune în vânzare biletele pentru meciul din etapa a 8-a din play-off, cu Voinţa Lupac, vineri, cu începere de la ora 16:00. Preţul unui bilet va fi de 15 lei, atât la Sector VIP cât şi Tribuna I. Biletele se vor putea procura în ziua jocului, vineri, cu începere de la 16:00, de pe esplanada stadionului din Târgu Jiu, intrarea la Tribuna I”, au anunţat oficial cei de la Pandurii.

Fiind şi ultimul meci al sezonului de pe Stadionul Municipal gazdele se aşteaptă la un număr mare de susţinători, mai ales că aceştia au revenit alături de echipă în ultimele etape, după ratarea obiectivului.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: