Meci restanță cu Petrolul Ploiești, la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu va disputa miercuri după-amiază meciul cu Petrolul Ploieşti din etapa a 3-a a Grupei B de la retrogradare a Ligii 2. Partida nu s-a disputat în urmă cu o săptămână pentru că atunci a fost programat şi meciul din Cupa României cu Universitatea Craiova.

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca miercuri meciul restanţă cu Petrolul Ploieşti, acesta fiind programat pe stadionul din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:00. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ a reuşit să câştige în week-end primul meci din play-out, după o serie de patru eşecuri care au culminat cu înfrângerea din Cupa României, de la meciul cu Universitatea Craiova. Echipa vine însă acum cu un moral bun după prima victorie din play-out, scor 5-1, în deplasare, cu ultima clasată, Aerostar Bacău. 

Deşi a jucat cu echipe mult mai slab cotate în primele două etape din Grupa B, jucătorii au părut să nu mai fie conectaţi la meciurile din această fază a competiției, dar team managerul de la ACS Viitorul a spus că are încredere în ei. „Încercăm să mergem mai departe, sperăm ca jucătorii să înţeleagă că trebuie să joace. Eu am încredere că aceşti jucători, aşa cum i-am văzut până acum ,vor face jocuri bune, şi că nu vom dezamăgi iubitorii acestei echipe”, a spus Gabriel Răscol la Radio Infinit după ce echipa nu a avut un start foarte bun în partea doua a campionatului, cel mai probabil fiind vorba de şocul ratării play-off-ului  dar și al despărţirii de antrenorul Flavius Stoican.

Echipa preluată recent de Crsitian Lupuţ a reuşit să câştige din nou în week-end, după o serie de patru eşecuri consecutive în toate competiţiile, sezonul regulat, Cupa României şi play-out.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: