Meciul de handbal old boys la Târgu Jiu, cu vedete de naţională

Organizarea la Târgu Jiu a primului turneu naţional de minihandbal pentru copii aduce la Sala Sporturilor şi un meci al seniorilor pentru a populariza şi mai mult acest sport, dar şi pentru a le reaminti gorjenilor atmosfera de la meciurile de handbal ale Energiei. Nume mari din handbalul românesc vor fi prezente sâmbătă la Târgu Jiu pentru un meci demonstrativ de old boys, în compania unei echipe formate din foste glorii ale handbalului gorjean.

Meciul gloriilor handbalului va avea loc la Sala Sporturilor unde spectatorii sunt așteptați de la ora 18:00, intrarea fiind liberă. Anunțul a fost făcut de fostul jucător al Energiei, Dan Ilieș, care va juca de asemenea la echipa gloriilor din Târgu Jiu, acesta nefiind târgujian, dar devenind după căsătorie. "Vă invităm să vă reamintiţi cum era handbalul odată, în Târgu Jiu, când veneau nume grele ale handbalului şi sala era neîncăpătoare. În pauza meciului vor fi concursuri cu premii surpriză" a anunţat Ilieş precizând că printre cei invitați se mai numără: Ionuț Georgescu (căpitan al echipei Steaua București), Viorel Mazilu (coordonator de joc al Naționalei României) și Alin Șania (inter stânga al Naționalei).

Entuziasmat de eveniment s-a arătat şi primarul Marcel Romanescu, anunţând târgujienii pe pagina personală  despre acest mare meci de handbal: ”Sâmbătă avem o surpriză uriașă pentru iubitorii sportului, un meci al gloriilor handbalului va începe la ora 18:00 la Sala Sporturilor din municipiu. Nume grele ale handbalului românesc se vor înfrunta în sala polivalentă.  Pentru Târgu Jiu vor evolua jucătorii și antrenorii care au participat, pentru prima oară, în Cupele Europene. Aceștia vor evolua împotriva unei selecționate în care  vor juca nume grele din Naționala României, precum Ionut Georgescu, Viorel Mazilu sau Alin Şania”.

Sunt aşteptaţi, aşadar, sâmbătă, la sală toţi nostalgicii acestui sport care vor să vadă din nou handbal masculin de seniori la Târgu Jiu.

Vizualizări: 710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: