Nici FCU Craiova nu mai vine la Târgu Jiu

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, speră că oficialitățiile din Bănie se vor trezi în ceasul 12-lea și vor permite în cele din urmă Științei să revină pe stadionul Ion Oblemenco. Astfel, după FCSB, FCU Craiova ar fi a doua echipă care solicitase să joace la Târgu Jiu dar nu va mai veni pe noul stadion care aştaptă de trei ani inaugurarea.

Acesta a înaintat Primăriei Craiova o cerere pentru a juca pe noul stadion şi a precizat că va plăti chiria pe un an anticipat. În campionatul din Liga 3, FCU Craiova a jucat în acest sezon pe stadionul de la Severin, unde au jucat câţiva ani şi Pandurii. Deşi anunţase că ar vrea să joace pe stadionul din Târgu Jiu în viitorul sezon și purtase deja discuţii cu primarul Marcel Romanescu, după ce PSD a pierdut alegerile, iar Liviu Dragnea a intrat la pușcărie, suporterii alb-albaștrilor au cerut ca echipa lor favorită să joace pe stadionul Ion Oblemenco.

În acest sens, Adrian Mititelu a făcut în cursul zilei de miercuri din nou o cerere oficială către autoritățile locale din Craiova. Patronul lui FCU a anunțat că este gata să plătească banii avans ca și chirie pe un an de zile, explicând că se aşteaptă la un răspuns favorabil pentru că la PSD nu mai este Liviu Dragnea. „Era altceva, cu totul şi cu totul altceva dacă era condamnat de mai mult timp Liviu Dragnea. În primul rând, am fi jucat şi noi meciurile de acasă pe stadionul “Ion Oblemenco”. Dacă-l condamnau pe Dragnea cu un an mai devreme, acum eram în Liga 2! N-am fi avut o asemenea opoziţie şi o asemenea subminare a activităţii noastre. Pentru că nu întâmplător am fost izgoniţi din Craiova, să jucăm în alte părţi. E un stadion public şi aveam dreptul să jucăm acolo. Am făcut o nouă adresă la Primărie, i-am anunţat că le dau banii de chirie pe un an avans! Să vedem ce mai spun. Vă daţi seama, e un stadion construit din bani publici şi e folosit de o singură persoană!”, a spus Adrian Mititelu pentru GSP.

Dacă va primi un răspuns favorabil şi va juca cu FCU Craiova pe stadionul local, echipa lui Adrian Mititelu nu va mai avea nevoie de stadionul din Târgu Jiu care rămâne să fie folosit doar de Pandurii.

Vizualizări: 2,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: