Vrea concert Goran Bregovic la Târgu Jiu

Renumitul muzician Goran Bregovic este în planul autorităţilor de la Târgu Jiu pentru concertul de sărbători din 2019. Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit că se gândeşte la celebrul artist pentru a depăşi aşteptările târgujienilor. În acest an, Inna va concerta la Târgu Jiu, pe 1 Decembrie, şi tot ea va aprinde iluminatul festiv.

Pentru anul viitor, promisiunile primarului Marcel Romanescu sunt şi mai mari. „Anul trecut am avut concert Direcţia 5, un concert foarte bun pentru Târgu Jiu. De data aceasta, am ajuns la Inna. Am urcat puţin în privinţa aprecierii. Să vedem ce facem la anul. Cred că ne ducem spre zona Goran Bregovic sau altceva, ca să putem să depăşim aşteptările celor din municipiul Târgu Jiu. Sunt foarte puţine municipii care au ca şi cap de afiş, aşa cum avem noi, Inna. Sunt puţini solişti care pot să realizeze un astfel de concert”, a transmis Romanescu.

„Pe Inna am furat-o unui orăşel din Germania”

Edilul a ţinut să sublinieze că negocierile cu impresarii Innei au fost de lungă durată. A reuşit să o convingă pe artistă să aleagă Târgu Jiul în loc să meargă într-un alt oraş din Germania. „A fost foarte încântată de faptul că va ajunge la Târgu Jiu. În Oltenia, nu a concertat de foarte mulţi ani, nu la Târgu Jiu, pentru că aici nu ştiu dacă a fost vreodată. Suntem încântaţi de faptul că am furat-o cumva unui orăşel din Germania, unde era în discuţii să concerteze pe 1 Decembrie, pentru comunitatea de români de acolo. A preferat să rămână în ţară. Vorbim de o echipă de 20 de persoane. Nu vine doar Inna singură”, a mai transmis edilul.

Inna va aprinde iluminatul festiv pe 1 Decembrie, la ora 20:00, după care va susţine un concert în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: