Pandurii Târgu Jiu, exclusă din campionatul Ligii 2

Decizie șoc în Liga 2 luată astăzi, 8 octombrie 2020, de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost exclus din campionat, a anunţat FRF, dar gorjenii au anunţat deja că vor cere suspendarea deciziei la TAS, având termen zece zile pentru a ataca decizia federaţiei.  

Clubului Pandurii Târgu Jiu i s-a respins din nou certificarea pentru acest sezon de Liga 2 și, astfel, a fost exclus din campionatul ligii secunde.

Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat însă, iar joi Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis desființarea deciziei Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020, respingerea recursului formulat de Pandurii ”împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF”, deci anularea certificării, a informat liga2.ro.

Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 10 zile de la comunicare și e definitivă și executorie pe plan intern, acesta fiind și motivul pentru care echipa Pandurii nu este programată să joace duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul, în etapa a 7-a.

Pandurii Târgu Jiu a anunţat deja oficial că va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv decizia Comisiei de Recurs şi Etică a FRF: „Clubul Pandurii Târgu Jiu va formula în această seară apelul la TAS împotriva deciziei Comisiei de Recurs şi Etică a FRF pronunţată azi, şi, totodată, va solicita forului internaţional suspendarea efectelor hotărârii până la soluţionarea cauzei”.

Vizualizări: 9,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: