Pandurii a atacat la TAS decizia de excludere din Liga 2

Clubul Pandurii a anunţat că a atacat la TAS decizia FRF de excludere din campionatul Ligii 2 şi că a cerut deja suspendarea acestei decizii până la soluţionarea cauzei. Dacă TAS va suspenda vineri decizia FRF, Pandurii va putea juca ulterior şi meciul cu Farul Constanţa.

Pandurii Târgu Jiu a atacat deja la Tribunalul de Arbitraj Sportiv decizia Comisiei de Recurs şi Etică a FRF şi a cerut suspendarea acesteia până la soluţionarea cazului.

Existând deja precedente de acest gen, cei de la Pandurii speră să suspende executarea şi să dovedească faptul că au obţinut certificarea pentru Liga 2. FRF nu a explicat încă de ce a retras certificarea după ce iniţial a acordat echipei Pandurii dreptul de a evolua în Liga 2.  Comunicatul Comisiei de Recurs şi Etică este vag şi nu explică de ce s-a luat această măsură. ”Admite cererea de revizuire. Desființează Decizia Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020. Respinge recursul formulat de CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF. Pronunțată astăzi, 08.10.2020, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică, nr. 12, sector 2.”, este decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din 8 octombrie 2020, în litigiul dintre FRF și Pandurii Târgu Jiu.

În acelaşi comunicat se mai specifică şi faptul că hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 10 de zile de la comunicare.

Vizualizări: 1,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: