Cojocaru vrea cât mai sus în clasament cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu nu a stabilit un obiectiv concret în noul sezon în care echipa a pornit cu stângul după evenimentele din week-end. Antrenorul Călin Cojocaru rămâne totuşi optimist şi spune că își propune o clasare cât mai bună pentru echipa sa.

Noul sezon de Liga 2 ar putea însemna pentru Pandurii o revenire a echipei printre formaţiile cu pretenţii de promovare în Liga 1. După ce de mai bine de trei ani echipa fanion a Gorjului s-a zbătut în subsolul eșalonului secund, acum gorjenii îşi doresc o clasare printre primele echipe din campionat.

Cel puţin antrenorul Călin Cojocaru cu acest gând porneşte la acest drum care se anunţă deja foarte dificil pentru echipa sa. „Obiectivul meu, al echipei şi al jucătorilor este să terminăm cât mai sus în clasament. Nu pot să mă hazardez şi să dau un pronostic că vom termina pe locul x dar vom munci mult şi, cu siguranţă, vom avea rezultate pozitive. Sperăm să ne prezentăm cu brio, chiar dacă mai avem de muncă la relațiile de joc”, a spus Cojocaru, fiind mulţumit şi pentru că FRF a luat decizia justă cu privire la noul sistem competițional: „Administraţia FRF cred că a ales un sistem foarte bun pentru situaţia actuală, cu reguli noi, în condiţiile acestea mai speciale de pandemie. Ce vom face noi în noul sezon depinde de noi, de modul cum ne organizăm şi de ce jucători vom mai aduce, pe lângă cei pe care îi avem. Pentru că vreau ca Pandurii, încet, încet, să aibă o altă faţă şi să ajungem la performanţele care au fost înainte”.

Primul meci pe care Pandurii îl joacă în noul sezon va fi, probabil, cel din etapa a doua, cu Rapid, pentru că în prima etapă echipa din Târgu Jiu nu s-a putut deplasa la Bucureşti pentru meciul cu Metaloglobus din cauza problemelor cu infectarea jucătorilor cu COVID-19.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: