Gilortul Cărbuneşti, în febra amicalelor pentru meciul de cupă

Gilortul Târgu Cărbuneşti a mai jucat un meci amical în week-end continuând astfel pregătirea pentru Cupa României şi pentru startul noului sezon. Cu aproximativ zece zile înainte de meciul din cupă cu Jiul Petroşani, Gilortul a jucat cu formaţia de Liga 4 Ştiinţa Turceni.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a disputat în ultima săptămână două meciuri de verificare, cel de-al doilea fiind programat în week-end. Gilortul a remizat la Cărbuneşti cu ACS Știința Turceni, scor 1-1, după ce la pauză scorul era favorabil oaspeţilor, 0-1. Golurile au fost marcate de Dolcescu (72’) pentru Gilortul şi Șchiopu (30’) pentru cei de la Turceni. Gilortul continuă astfel pregătirea pentru meciul cu Jiul Petroşani din Cupa României, programat pe 9 septembrie, dar şi pentru startul noului sezon de Liga 3, anunţat pentru data de 12 septembrie.

Antrenorul Florin Popete a folosit la acest amical următoarea formulă de echipă pentru Gilortul: Poenaru (46’ Constantinescu) – Afrim, Dolcescu, Safta, Miroiu (65’ Bărăitaru) – Oprișa, Avrămescu – Bubuioc (46’ Almăjanu), Dănăricu (46’ Bîrlan), Roncea (37’ Berescu) – Cocină (46’ Stăniloiu).

Gilortul și Știința Turceni au oferit un meci anost, fără ocazii semnificative în prima repriză, salvat parţial de cele două goluri şi de ultimele 20 minute în care echipa gazdă a asaltat poarta adversă și și-a creat mai multe ocazii de gol.

Gilortul a mai disputat săptămâna trecută un meci amical, cu ACSO Filiaşi, meci pierdut de gorjeni în faţa echipei pregătite de Mario Găman, scor 4-2.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: