Metaloglobus vrea trei puncte la masa verde cu Pandurii

Metaloglobus solicită câștigarea partidei cu Pandurii la ”masa verde”, după ce echipa din Târgu Jiu nu s-a putut prezenta la meciul din prima etapă din cauza cazurilor de coronavirus depistate la testarea iniţială.

Președintele gazdelor acestui meci, Marius Burcă, susţine că echipa sa a fost prezentă la teren, la fel şi brigada de arbitri.

Meciul dintre Metaloglobus și Pandurii Târgu Jiu trebuia să se dispute sâmbătă, însă 7 jucători ai gorjenilor au fost depistați pozitiv cu coronavirus după testele iniţiale, iar FRF a anunțat că meciul a fost anulat. Acest lucru i-a scos din sărite pe reprezentanții formației bucureștene, care și-au băgat jucătorii în cantonament încă de miercuri pentru a-i supraveghea cu atenție şi a nu avea surprize la testele COVID-19.

Marius Burcă, președintele de la Metaloglobus, i-a acuzat direct pe gorjeni că au premeditat acest eveniment și că n-au dorit în niciun moment să dispute prima etapă. ”Noi am făcut testările exact cum a fost necesar. Echipa a fost în cantonament de miercuri și a ieșit sâmbătă. S-au pregătit pentru meci. Clubul nostru a fost sunat de FRF vineri în jurul orei 18:00 pentru a fi informat că nu vom juca sâmbătă. Sâmbătă dimineață era afișat că meciul e anulat. Au fost și arbitrii la meci. Situația e puțin spus penibilă. Clubul Pandurii e în culpă nu doar că a mințit legat de jucătorii testați, dar Comisia ar trebui să decidă să piardă meciul la «masa verde». Ei nu au avut testele PCR făcute. Au trimis o listă cu alte teste, probabil cele rapide. Ei au testat și jucători care nu sunt ai lor”, a spus Marius Burcă pentru ProSport.

Președintele lui Metaloglobus se așteaptă ca echipa lui să se impună cu 3-0 și să primească cele trei puncte. Comisia de Disciplină a FRF va decide marţi soarta meciului din prima etapă al formaţiei gorjene.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: