Un jucător gorjean este convocat la naţionala Under 19

Printre cei trei jucători de la Universitatea Craiova care au fost convocaţi la Naţională de selecţionerul Daniel Oprescu se numără şi un gorjean. Tânărul jucător Marian Danciu, fost junior la Pandurii, în vârstă de 18 ani, face parte din lotul naţionalei Under 19.

Originar din Bustuchin, Marian Danciu, face parte din lotul Universităţii Craiova, încă de anul trecut când a fost cooptat la prima echipă de fostul antrenor Victor Piţurcă. Marian Danciu este născut  pe 25 aprilie 2002, fiind unul dintre copiii crescuţi la clubul Pandurii Târgu Jiu, acesta fiind junior la grupa antrenorului Florin Popete în urmă cu doi ani. Fost jucător al echipei a doua a CSU Craiova, Danciu a jucat la Naţionala Under 18 a României iar acum este convocat la Under 19.

Gorjeanul face parte din lotul de seniori al Universităţii şi chiar a fost în lot la ultima partidă a oltenilor, cea cu Astra Giurgiu, fiind doar pe banca de rezerve. Alături de Danciu au mai fost convocaţi de la Universitatea încă doi juniori, fundașul Ionuț Mitran și mijlocașul Ștefan Baiaram.

Cantonamentul lotului Under 19, pregătit de Daniel Oprescu, se desfăşoară la baza FRF de la Buftea, până pe data de 7 septembrie după care Naționala va juca și un meci de verificare în fața echipei de seniori a formaţiei FC Voluntari.

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: