Medalie de bronz pentru CSM Târgu Jiu la Finala Campionatului Național de Seniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu a cucerit medalia de bronz în cadrul Finalei Campionatului Național Individual de Seniori, de la Reşiţa. Sportivul a reprezentat CSM Târgu Jiu la categoria 97 de Kg după ce, cu o săptămână în urmă, devenea vicecampion național la categoria 92 de kilograme, reprezentând CS Pandurii Târgu Jiu la Campionatul Național Individual de Seniori Under 23 de la Târgu Mureș.

La sfârșitul acestei săptămâni multiplul campion național Alexandru Beșliu a participat, la Reșița, la ultima competiție din acest an, cea mai importantă din calendarul intern la această disciplină. La puternicul turneu de la Reșița au intrat pe saltea sute de sportivi în lupta pentru medalii. La categoria 97 de Kg a intrat în competiție pentru o medalie și luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, sportiv cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu-CS Pandurii. 

„Într-o companie extrem de puternică, sportivul nostru a avut o evoluție excelentă, deși a avut probleme cu o accidentare. Alex a terminat însă pe podium și și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie, bronzul în Finala Campionatului Național de Seniori”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Galerie foto


Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: