S-au temut degeaba de Oțelul Galați!

Meciul dintre Oțelul și Universitatea Craiova, disputat duminică seara,  s-a încheiat cu scorul de 1-3. În meciul din etapa a 17-a din Liga 1, Mitriță a fost eroul oltenilor după ce a înscris un hat-trick și a obținut toate cele trei puncte pentru echipa din Bănie.

  

Oțelul Galați și Universitatea Craiova s-au duelat în etapa a 17-a din Liga 1 pe terenul de la Galați, deszăpezit cu puțin timp înaintea jocului.

Gălățenii veneau după o victorie cu UTA Arad, scor 4-2, în timp ce oltenii  după un succes la limită, scor 1-0, cu Dinamo. Deși vine din postura de nou-promovată, Oțelul este o echipă foarte greu de învins, după cum  anunța Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova înaintea meciului. Acesta s-a temut degeaba însă de gazde pentru că echipa sa a câștigat fără prea mare efort.

Universitatea Craiova a învins-o pe Oțelul în runda cu numărul 17 a Superligii, scor 3-1 la Galați, după ce gazdele au condus cu 1-0.  Alexandru Pop a deschis scorul pentru Oțelul în prima repriză, după ce a transformat cu succes un penalty. În repriza secundă, Alexandru Mitriță a ieșit la rampă și a răsturnat scorul de pe tabelă. Mitriță a înscris un hat-trick în minutele 53, 80 și 83, iar la capătul confruntării s-a ales cu titlul de erou al meciului.

Vizualizări: 681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: