Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Medalii de aur şi bronz pentru şahiştii de la Palatul Copiiilor

Reprezentanţii Palatului Copiilor din Târgu Jiu s-au întors de la Concursul Naţional de Şah de la Lugoj cu o medalie de aur şi două de bronz. Profesorul îndrumător ale elevilor se declară mulţumit de rezultatele micuţilor, chiar dacă în ultima rundă a fost ratată medalia de argint. 

Copiii de la Palatul Copiilor Târgu Jiu au participat, în perioada 17-20 iunie, la Concursul Naţional de Şah de la Lugoj. Competiţia desfăşurată în judeţul Timiş a făcut parte din calendarul activităţilor extraşcolare ale Ministerului Educaţiei şi Cercetării. La acest concurs au participat un număr de 83 de copii din Suceava, Lugoj, Jimbolia, Târgu Jiu, Craiova, Buzău, Constanţa, Petroşani şi Timişoara. Competiţia a fost structurată pe mai multe categorii de vârstă. Trei copii cu vârste cuprinse între 8-14 ani au adus la Târgu Jiu o medalie de aur şi două de bronz: Ana Maria Prunariu, 14 ani, medalia de aur, Mihai Felix Pravă, 12 ani, medalia de bronz şi Ionuţ Mădălin Priescu, 8 ani, medalia de bronz. “A fost o competiţie grea la care copiii s-a descurcat destul de bine, însă din punctul meu de vedere, în ultima zi de concurs am ratat o medalie de argint. Mihai Felix Pravă a ratat această medalie în ultima rundă nu din cauza punctajului ci la un criteriu de departajare. În ceea ce o priveşte pe Ana Maria Prunariu, această elevă are ceva experienţă deoarece a câştigat mai multe concursuri. Ionuţ Mădălin Priescu are doar 8 ani şi este la început de drum”, a declarat Violeta Stoican, profesorul coordonator al Cercului de Şah de la Palatul Copiilor Târgu Jiu.  

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: