Medic gorjean apreciat în Anglia

Medicul gorjean Roxana Hotoboc a fost desemnat "Angajatul lunii Noiembrie 2019" la "Thomas' Hospital", cea mai mare unitate medicală din Londra. Medicul a decis să părăsesacă România pentru a lucra în Anglia în anul 2007.

Roxana Hotoboc este din Târgu Jiu şi a absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara. Şi-a început cariera de medic la dispensarul din Urdari, iar apoi a lucrat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, pe care l-a şi manageriat o perioadă de timp. În 2007 a fost schimbată din funcţia de director şi atunci a decis să plece în Anglia să profeseze ca medic.

Acum a ajuns să fie unul din cei mai respectaţi specialişti din cadrul Thomas' Hospital din Londra. Roxana Hotoboc lucrează la Departamentul de Urgenţă, iar meritele i-au fost recunoscute şi peste hotare. "Ei bine, dragi colegi de la Spitalul Sf. Tomas vă mulțumesc pentru aprecieri. Nu aș putea să muncesc fără voi, deoarece suntem o echipă și, din fericire, una grozavă! Este o plăcere să vă am în echipă și vă mulțumesc pentru sprijin! Va iubesc pe toţi! Sunt fericită şi mândră şi mă simt foarte responsabilă", a postat Roxana Hotoboc pe pagina de facebook.

Chiar dacă a plecat de mulţi ani din România şi salvează vieţi în Anglia, medicul Roxana Hotoboc nu a uitat Gorjul, de care îşi aminteşte cu drag, mai ales de comuna Turcineşti.

Vizualizări: 2,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: