Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Medic nou la spitalul din Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va avea un medic nou și tânăr. Este vorba de doctorul Marius Trancă. Acesta a obținut recent un post de medic specialist în chirurgie plastică și reparatorie.

El a fost notat cu 76 de puncte la proba scrisă, respectiv 80 de puncte la proba practică, iar la evaluarea activității profesionale științifice a obținut 27,91 de puncte. A fost declarat admis. De altfel, a și fost singurul candidat pe acest post.

Medicul chirurg Marius Trancă își va începe activitatea în câteva zile la unitatea spitalicească din Târgu Jiu. Acesta are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Craiova. A fost medic rezident la Spitalul Județean de Urgență din Craiova și la Spitalul Elias din București. De anul trecut, a deschis în Târgu Jiu și o clinică de chirurgie plastică. 

Vizualizări: 5,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: