Miere cu usturoi, tratament ideal pentru ficat

Acest tratament cu miere și usturoi reprezintă o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți sănătatea ficatului. Este un antibiotic natural, bogat în vitamine și antioxidanți, ambele ajutând la regenerarea și detoxifierea ficatului.

Este important să folosești o miere cât mai pură și ecologică. Dacă ai îndoieli cu privire la mierea pe care o ai deja acasă, este mai bine să nu o consumi, întrucât îți poate face mai mult rău decât bine. Acest tratament simplu, dar uimitor de usturoi și miere de albine creează un echilibru intern care purifică întregul organism și întărește sistemul imunitar. Nu este nevoie să consumi decât o lingură pe zi din acest tratament pentru a vedea rezultatele în numai o săptămână.

Mierea de albine este un aliment foarte sănătos. Este bogată în glucoză, minerale, antioxidanți și vitamine, fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru a-ți menține ficatul sănătos. Printre altele, mierea este un antibiotic natural care combate inflamațiile. Mierea este un agent detoxifiant natural care întărește țesuturile hepatice și stimulează regenerarea ficatului în cazul persoanelor care suferă de steatoză hepatică (ficat gras).

Usturoiul conține un compus numit alicină, un puternic antioxidant, antibiotic și antifungic – toate aceste proprietăți fiind extrem de benefice pentru ficat. Multe persoane obișnuiesc să consume usturoi simplu pe stomacul gol. Dacă ai încercat acest remediu și ți-a provocat neplăceri sau o respirație urât mirositoare foarte deranjantă, poți să optezi pentru această combinație simplă și delicioasă de usturoi cu miere. Usturoiul este un inamic al agenților patogeni care atacă ficatul, ajutând de asemenea la eliminarea toxinelor ajunse la un nivel foarte ridicat.  

Ingrediente pentru a prepara mierea cu usturoi:

    1 sticlă sau un borcan de sticlă

    1 căpățână de usturoi

    O cantitate suficientă de miere pentru a umple recipientul de sticlă ales

Mod de preparare

Curăță cățeii de usturoi. Taie-i în jumătate pentru că în acest fel beneficiile terapeutice ale usturoiului vor fi absorbite în miere.

Adaugă cățeii de usturoi în recipientul de sticlă și toarnă încet mierea pe deasupra. Ai grijă să nu se formeze bule și să acoperi în totalitate usturoiul. Înlătură toate golurile de aer cu o lingură. Închide etanș recipientul și lasă-l să stea deoparte timp de o săptămână. După încheierea acestui interval, remediul este gata de a fi consumat.  Consumă câte o lingură pe zi din acest tratament cu miere și usturoi și îți vei îmbunătăți sănătatea ficatului și a întregului organism.

Vizualizări: 9,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: