Medic: Toți pacienții fără pile sunt egali

Un medic din Craiova a povestit pe pagina de socializare cât de grea a fost garda de Sf. Maria la Unitatea de Primiri Urgențe. “Am avut o gardă minunată... Am fost înjurată, amenințată, supusă traficului de influență, presiunii de a rezolva cazuri fără investigații corespunzătoare... deși lucrez în UPU unde sunt protejată (de paznici sexagenari, cu AVC) avem CT (nefuncțional de două luni), radiologie, toți pacienții (fără pile) sunt egali și nimeni nu încearcă să-mi influențeze actul medical”, a scris Doriana Mustafa pe pagina de socializare.

Aceasta a fost amenințată chiar de un coleg medic, care voia ca fiul lui să fie tratat peste rând. “Pacienți bolnavi de luni sau ani, nerăbdători să fie investigati, mulți bătuți, mulți băuți, chiar și un medic urolog ce m-a amenințat, cerându-mi să-i suturez o plagă fiului său de 18 ani, chiar din minutul în care a intrat în UPU... Pacienții gravi tac, nu au putere să fie revendicativi... cei mai dezavantajați în fața sistemului...”, arată medicul craiovean.

Doriana Mustafa nu este optimistă nici cu privire la viitor: “Toată lumea cere atenție instant deși eu am doar două mâini, două urechi, doi ochi și, din păcate, un singur cap... O zi minunată!!! Sper ca mâine să am din nou putere...”.

Vizualizări: 3,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: