Medicul Neață nu mai operează în spital

Chirurgul Gheorghe Neață, trimis în judecată și acuzat de luare de mită și malpraxis, nu mai operează în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Potrivit unor surse, medicul face consultații doar în Policlinică și nu mai face gărzi sau operații în Secția de Chirurgie. 

Aceleași surse susțin că decizia ar fi fost luată de conducerea unității medicale după ultimul scandal în care a fost implicat medicul Neață. 

O femeie din Novaci a murit la câteva ore după operația pe care i-a făcut-o medicul Gheorghe Neață. În ciuda asigurărilor pe care le-a dat familiei că pacienta este bine, femeia a murit la scurt timp după intervenția chirurgicală. Rudele au acuzat medicul de malpraxis și de luare de mită și i-au făcut plângere la Parchet. 

Nu este singura problemă cu legea pe care o are medicul Neață. A mai fost trimis în judecată pentru luare de mită în urmă cu doi ani după ce a fost reclamat de mai mulți pacienți că le cerea bani, apoi a fost acuzat de ucidere din culpă după ce o femeie de 40 de ani, din Scoarța, a murit din cauza unor complicații în urma unei operații pe care a făcut-o medicul Neață.  

De altfel, el a fost suspendat de două ori din spital. De fiecare dată a contestat decizia în instanță și a revenit în unitatea medicală.

Galerie foto



Vizualizări: 2,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: