Medinţu era la masă când au venit procurorii DNA

Directorul Diviziei Energie din CE Oltenia nu crede că angajaţii acestei companii au legătură cu trucarea licitaţiei de 100 de milioane de euro pentru transportul cărbunelui, care s-a lăsat cu arestarea omului de afaceri Gruia Stoica. Nici procurorii DNA nu au adus până acum în discuţie vreo complicitate din partea celor de la complex, dar verificările sunt la început.

„Am fost surprinşi. Eu am văzut ziariştii, când noi am plecat la masă, probabil că se aflase de treaba asta, că m-au întrebat pe mine cine a câştigat licitaţia, cine au fost ofertanţii. Când m-am întors de la masă am aflat de treaba asta cu DNA-ul”, a spus Medinţu.

Acesta a explicat că societatea va prelungi contractul cu CFR Marfă, până când se face o nouă procedură, deoarece licitaţia a fost anulată de intervenţia procurorilor DNA. „Mai avem contract până pe 15 februarie la Işalniţa, până la sfârşitul lunii februarie pentru Craiova II şi Turceni. Probabil facem un act adiţional pentru Işalniţa şi încercăm să facem o procedură nouă, să intrăm cu câştigătorul din martie. Dacă nu vom reuşi, probabil că prelungim cu CFR Marfă”, a explicat Medinţu. (A.A.)

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: