Mega evaziune din comercializarea de produse din carne

Un patron din Bumbeşti Jiu este acuzat de oamenii legii că a fentat statul cu circa o jumătate de milion de lei. Afaceristul Cristian Medrega, în vârstă de 31 de ani, este cercetat de oamenii legii pentru evaziune fiscală din vânzarea de carne şi produse din carne. Patronul s-a ales cu dosar penal pentru evaziune, dar şi cu o amendă usturătoare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, miercuri, o verificare la depozitul frigorific din Bumbești Jiu. Aşa au constatat că patronul a făcut evaziune cu marfă din carne, timp de cinci ani. "Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 2011-2016, administratorul unei societăți din Bumbești Jiu ar fi comercializat carne și produse din carne în valoarea de aproximativ 500.000 lei către societăți comerciale din județele Gorj și Hunedoara fără a înregistra veniturile realizate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cevânt al IPJ Gorj. Mai mult decât atât, polițiștii și inspectorii sanitar-veterinari gorjeni au găsit la depozitul alimentar al acestuia produse alimentare depozitate în condiții improprii consumului și neetichetate corespunzător, precum și fără documente legale de proveniență. Pentru aceste nereguli, administratorul societății a fost amendat cu 22.000 de lei.

Gorjenii trebui să aibă grijă ce cumpără pentru masa de Paște pentru că în această perioadă unii comercianți vor să vândă tot ce au pe stoc. Polițiștii au găsit, la depozitul Frigotehnica, situat în spatele Stadionului Municipal, 85 de kg de carne de raţă expirată. Patronul firmei a fost amendat cu 26.000 de lei.

Vizualizări: 1,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: