Meniu îmbunătăţit în spitalul din Târgu Jiu

Pacienții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au începând din această lună mese mai bogate, întrucât nivelul alocaţiilor zilnice de hrană a crescut, în medie, cu 3,50 lei. Alocațiile de hrană variză în funcție de afecțiunile de care suferă bolnavii. Suma alocată pentru meniul pacienţilor variază între 10 şi 16 lei pe zi, faţă de 7-13 lei, cât era până acum . ”Și Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu beneficiază de aceste majorări și a reușit să introducă un meniu îmbunătățit astfel încât pacienții noștri, din informațiile pe care le am, sunt mult mai mulțumiți”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Potrivit legii, meniul unui bolnav comun a crescut de la 7 lei la 10 lei, pentru lăuze de la 8 lei s-a majorat la 15 lei, pentru copiii cu diabet s-a majorat de la 14,5 lei la 17,5 lei, iar pentru bolnavii infestați cu HIV, valoarea unui meniu a crescut de la 13 lei la 16 lei.

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: