Masă caldă pentru sute de nevoiași din Motru. Unde și când!

Câteva sute de persoane din Motru cu venituri modeste sunt invitate de autoritățile locale din Motru la o masă caldă cu fasole și cârnați. Evenimentul va avea loc în data de 14 octombrie, de Sfânta Parascheva, atunci când este sărbătorit și hramul Catedralei Ortodoxe din Motru.

Nevoiașii din municipiul Motru vor avea ocazia să ia parte la masa organizată de administrația locală cu ocazia sărbătoririi hramului Catedralei motrene. Persoanele cu resurse financiare reduse sunt invitate la o fasole cu cârnați și garnitură, spune primarul municipiului Motru Gigel Jianu. "Am pregătit și a trecut un proiect de hotărâre prin care vom oferi o masă persoanelor nevoiașe cu ocazia hramului Catedralei din Motru. Ne-am pregătit pentru aproximativ 250 de persoane. În ceea ce privește locul de desfășurare, vom vedea, în funcție de cel care va furniza mâncarea. De obicei se montează un cort și se va servi masa în aer liber, în fața bisericii", a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Administrația locală din Motru a alocat, printr-o hotărâre avizată de Consiliul Local, suma de 6000 de lei pentru masa oferită persoanelor nevoiașe din localitate în data de 14 octombrie.
Evenimentul a devenit deja o tradiție la nivelul municipiului Motru și de fiecare dată prezența este una numeroasă. Mulți dintre motreni și-au pierdut locurile de muncă, în special dintre cei care au lucrat în minerit, și se confruntă cu probleme financiare. "Pentru oamenii nevoiași este destul de importantă și această masă", a explicat primarul Gigel Jianu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: