Mesagerul cetăţeanului: Stelian Paveloiu spune că a fost bătut de poliţiştii din Turceni

Dacă ai probleme cu autorităţile locale, Gorj TV te ajută să găseşti soluţia. Sună la 0353-806.660 sau vino la sediul televiziunii din Târgu Jiu, str. Traian, nr. 5 (Casa de Cultură a Sindicatelor) şi spune ce probleme ai!

Întrebare: Unde să-mi caut dreptatea după ce am fost bătut de poliţiştii din Turceni, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus neînceperea urmăririi penale?

„În vara anului trecut m-am urcat pe blocul în care locuiesc pentru a regla antena tv, care nu mai funcţiona. Ajuns pe bloc, reprezentanţii asociaţiei de proprietari au închis uşa de acces şi nu am mai putut să cobor. A trebuit să stau o oră pe acoperiş. Văzând că m-au închis acolo, am strigat la soţie şi i-am spus să sune la 112. Între timp, au apărut doi poliţişti comunitari şi un agent de poliţie. Când m-am dat jos a venit şi soţia mea, care a luat şi o cameră video pentru a înregistra toată această întâmplare. Soţia mea a dorit să filmeze, însă poliţiştii i-au spus să nu filmeze că îi sparg camera. M-au agresat pe mine şi pe soţia mea, ne-au îmbrâncit, ne-au ameninţat şi ne-au fugărit. Şi ne-au spart camera. Am făcut plângere la poliţie, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus neînceperea urmăririi penale. Astfel poliţiştii au scăpat basma curată. Am şi înregistrarea video”, a spus Stelian Paveloiu din Turceni.      

Răspuns: Trebuie să facă o plângere, în sensul de a ataca rezoluţia procurorului, dacă se consideră neîndreptăţit. Se atacă rezoluţia, se aduc toate probele cu care poate face dovada faptului că a fost vătămat în interesele dumnealui legitime şi în această situaţie procurorul va da o rezoluţie. Sugestia mea este ca dumnealui să administreze toate probele, prin care poate face dovada clară că a fost lezat în interesele dumnealui proprii. Filmările video sunt un început de probă, ele nefiind autorizate de procurori”, a precizat Constantin Aninoiu, avocat.      

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: