Mesagerul cetăţeanului

Dacă ai probleme cu autorităţile locale, Gorj TV te ajută să găseşti soluţia. Sună la 0353-806.660 sau vino la sediul televiziunii din Târgu Jiu, str. Traian, nr. 5 (Casa de Cultură a Sindicatelor) şi spune ce probleme ai!

Ion Năstăsoiu din Jupâneşti denunţă greşeli în titlul de proprietate

Întrebare: Cum pot obţine un titlu de proprietate corect, pentru că cel care mi-a fost emis are greşeli şi mi-e teamă că moştenitorii mei ar putea întâmpina probleme-

„Am primit titlul de proprietate în luna mai a anului 2007 şi am constatat mai multe greşeli scrise în acest document. Deocamdată nu mă afectează acest lucru, dar pe viitor, urmaşii mei cu siguranţă vor avea probleme când vor folosi acest act. Vreau să mi se acorde cel corect. Mi-au inversat vecinii. Pe cel de la sud l-au pus la nord şi viceversa. E vina lor, aşa că trebuie să îl primesc pe cel bun”, a precizat Ion Năstăsoiu.

Răspuns: „Îi recomandăm să se adreseze Judecătoriei Târgu Jiu pentru soluţionarea acestei probleme. Altfel acest act nu va putea fi schimbat. Trebuie să pună un expert pentru stabilirea cu exactitate a reperelor cadastrale. În situaţia în care instanţa ne va obliga să emitem un nou titlu de proprietate, ne vom conforma şi vom întocmi acest titlu, aşa cum spune instanţa. Iar dacă instanţa va da câştig de cauză domnului Năstăsoiu vom plăti şi cheltuielile de judecată şi expertul”, a precizat Liviu Diaconescu, şef serviciu Prefectura Gorj.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: