Mesaj emoţionant al suporterilor pandurilor: Alb-albastru-s pe veci!

Pandurii Târgu Jiu are un nucleu de tineri suporteri care nu lipsesc de la nici un meci de pe teren propriu al echipei. Aceştia au afişat în peluză un mesaj emoţionant, la ultimul meci disputat în acest an pe propriul teren de Pandurii, prin care îşi arată ataşamentul faţă de echipa care a făcut istorie peste 50 de ani în Târgu Jiu.

Chiar dacă favoriţii lor au pierdut meciul cu Turris Oltul Turnu Măgurele, tinerii suporteri ai gorjenilor i-au aşteptat la final de meci pentru a-i saluta şi a cânta cu jucătorii preţ de câteva minute. În ultimii ani, de când Pandurii a revenit la Târgu Jiu, în jurul echipei s-a format o nouă galerie de tineri, elevi şi studenţi majoritatea, care sunt nelipsiţi de la meciurile de la Târgu Jiu ale pandurilor.

Nelipsiţi sunt şi alţi susţinători mai vechi ai echipei Pandurii, printre cere deja  celebrul suporter  octogenar care a tăiat panglica stadionului, Valeriu Andronache. Acesta ar putea beneficia chiar de un loc în loja stadionului, dar preferă să fie meci de meci împreună cu tinerii din galerie. Un alt  suporter fidel al pandurilor aduce cu el la fiecare meci, în peluză, o parte din istoria recentă a clubului, eşarfele realizate de cei de la Pandurii cu ocazia fiecărui meci jucat în Europa League. Faptul că le deţine în colecţie, şi chiar a asistat la majoritatea meciurilor respective, este un privilegiu pe  care mai tinerii colegi din galerie nu l-au avut, de aceea mulţi dintre ei se fotografiază cu aceste crâmpeie din istoria clubului gorjean.

Chiar dacă numărul spectatorilor prezenţi la  ultimul meci de la Municipal din acest an nu a fost foarte mare, membri galeriei „Regiment Târgu Jiu” au creat o atmosferă încinsă la peluză, cu toate că la ora jocului temperatura se apropia de zero grade, cântând pe toată durata jocului. Tinerii din galerie au pregătit şi o coregrafie de 1 decembrie, fiind pregătiţi cu un drapel imens pe care l-au ridicat pe toată peluza după pauză, dar şi cu un banner care să arate susţinerea lor pentru Pandurii şi culorile clubului: “Şi de ar fi ultimul meci / Alb-albastru-s pe veci!”. Mesajul lor face referire binînţeles la situaţia grea a clubului Pandurii Târgu Jiu care riscă intrarea în faliment dacă nu găseşte soluţii de supravieţuire.
Paradoxal este faptul că, deşi Pandurii nu le-a oferit  nici o victorie pe teren propriu în acest sezon, suporterii de la "Regiment Târgu Jiu" nu au lipsit de la nici un meci, ba mai mult, au devenit tot mai numeroşi, de la meci la meci, la ultimul joc cu Turris fiind peste 50 de membrii ai galeriei la Peluza Nord.

Galerie foto



Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: