Pandurii a solicitat suspendarea executării şi a făcut apel

Clubul Pandurii Târgu Jiu a solicitat instanţei, care a admis cererea administratorului judiciar de a deschide procedura de faliment, să suspende această decizie până la finalizarea procesului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De asemenea, clubul a anunţat că a făcut şi apel la această decizie, care nu este definitivă.

Cei de la Pandurii au anunţat joi că au depus documente la Tribunalul Gorj pentru a solicita suspendarea sentinţei Tribunalului Gorj, nr. 361/ 27.11.2019. De asemenea, clubul Pandurii a depus şi apel la această decizie, care nu este definitivă şi solicită „admiterea apelului şi schimbarea în totalitate a sentinţei de fond, în sensul respingerii cererilor de deschidere a precedurii de faliment, cu toate consecinţele ce decurg din aceasta”.

În ciuda deciziei de miercuri a Tribunalului Gorj,  preşedintele Adunării Creditorilor, Marin Condescu, este optimist şi spune că  Pandurii îşi va continua activitatea şi va ieşi din insolvenţă. „Activitatea continuă şi am cerut suspendarea deciziei până la finalizarea procesului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după care avem de încasat aproximativ patru milioane de euro. E o sumă care acoperă integral datoriile pe care le are clubul ca să poată ieşi din insolvenţă. Pandurii îşi continuă activitatea, instanţa nu a dat o decizie definitivă pentru că avem bani de încasat. Va continua activitatea normal şi speranţa noastră este că se vor primi şi bani pentru eforturile pe care le depun atât jucătorii, cât şi angajaţii clubului. Este clar că e vorba aici de complicitatea de care au dat dovadă membrii fondatori ai clubului, încă din 2014, şi a dat roade, tot amânând procesele şi plătind cauţiuni după ce am câştigat”, a explicat Condescu la Radio Infinit.

Condescu este convins că decizia Tribunalului Gorj nu va rămâne definitivă: „Noi sperăm ca, la Înalta Curte, să se rezolve cât mai repede judecarea recursului, după care lucrurile vor intra în linie dreaptă. Avem convingerea că decizia tribunalului nu va rămâne definitivă pentru că avem atâtea argumente, campionatul este în plină desfăşurare, o sentinţă dată acum, şi care ar fi întoarsă mai târziu, ar produce pagube care nu mai pot fi reparate, iar dacă echipa nu va participa în două etape consecutive, conform regulamentelor FRF, ar putea fi exclusă din campionat”.

Tribunalul Gorj a admis miercuri provizoriu cererea administratorului judiciar de a deschide procedura de faliment, dar decizia dată nu este una definitivă.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: