CSM Târgu Jiu a transferat un jucător sârb, Stefan Andrejevic

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru retur şi deja a perfectat un nou transfer pentru a putea aborda partea a doua a campionatului cu forţe proaspete. Gorjenii l-au transferati vineri pe sârbul Stefan Andrejevic, un pivot de 2,05 m.

Secţia de baschet a CSM Targu Jiu a reuşit să facă un nou transfer pentru a întări echipa de seniori. Cu ajutorul unor sponsori locali, clubul primăriei l-a legitimat pe pivotul sârb Stefan Andrejevic, care ar putea debuta deja la meciul de sâmbătă. Pivotul sârb a evoluat ultima oară la Basketball Club Batumi în Superliga din Georgia, ere 26 de ani, 2,05 metri şi antrenorul Claudiu Alionescu speră să poată să ajute mult echipa în partea a doua a campionatului.

În campionatul din Georgia, pivotul sârb a avut o medie de 11 puncte pe meci. Alionescu spune că este un număr 5 clasic şi a avut un sezon impresionat pentru echipa din Batumi unde a fost desemnat de Eurobasket.com, drept unul dintre cei mai buni jucători din campionatul din Georgia. În Serbia acesta a mai jucat pentru echipele Spartak, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana.

Stefan Andrejevic a început încă de luni antrenamentele cu noua sa echipă, CSM Târgu Jiu, iar vineri a semnat contractul, fiind posibil să debuteze chiar în meciul de sâmbătă, 30 noiembrie, cu CSM Miercurea Ciuc.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: