Pandurii rămâne fără victorie acasă în sezonul 2019- 2020

Pandurii Târgu Jiu rămâne tot fără victorie acasă în acest sezon şi a început şi returul cu un eşec pe teren propriu. Gorjenii au fost învinşi la limită de Turris Oltul Turnu Măgurele, scor 1-0 pentru oaspeţi, după o fază la care cei de la Pandurii au acuzat o poziţie de ofsaid.

Mult aşteptata victorie acasă în meciul cu Turris Oltul nu a fost obţinută, deşi jocul gorjenilor a fost mult mai bun. În faţa a doar 500 de spectatori şi aproximativ 50 de suporteri din galeria „Regiment Târgu Jiu”, Pandurii nu a reuşit să le aducă o bucurie suporterilor, deşi aceştia au cântat întregul meci.

Oaspeţii de la Turris s-au impus la limită, scor 1-0, printr-un gol controversat la care cei de la Pandurii au considerat că a fost ofsaid. După o primă repriză în care cei de la  Pandurii au părut să domine meciul şi au ajuns mai des la poartă, s-a intrat la cabine la egalitate, scor 0-0.

În minutul 61, scorul a devenit 0-1 după ce nou-intratul Florin Radu a centrat, iar Cristian Ciobanu a reluat cu latul din careul mic şi l-a învins pe Mihai Cotolan. Gorjenii au acuzat o poziţie de ofsaid, dar arbitrii au validat singurul gol al partidei  iar echipa lui Marius Baciu a plecat cu toate cele trei puncte de la Târgu Jiu.

Până la final, Oiţă putea să îşi treacă în cont o reuşită, dar a reluat din doar 3 metri în portar, şi a ratat o mare ocazie de egalare pentru Pandurii. În prelungirile meciului, Alexandru Vasilescu a primit direct cartonaşul roşu după ce a faultat din postura de ultim apărător şi va intra mai devreme decât colegii săi în vacanţă.

De altfel, Pandurii va avea patru jucători indisponibili pentru ultimul meci din acest an, din cauza suspendărilor, pentru că trei dintre cei care se aflau la limita suspendării au primit cartonaşe galbene în acest meci.

Cel mai probabil antrenorul Călin Cojocaru, care s-a dovedit adeptul promovării juniorilor, va apela din nou la pepiniera clubului şi va lua mai mulţi juniori în deplasarea de la Timişoara din ultima etapă programată în acest an.
 

Pandurii Târgu Jiu – Turris Oltul 0-1

Stadion: Municipal Târgu Jiu – Gorj, Spectaori 550

Pandurii: Mih. Cotolan - Oiţă (cpt.), D. Ciobanu, P. Chiş, Vasilescu, Trancă, Rasoveanu, P. Popescu, Peia, Takahashi, D. Unguru

Rezerve: Al. Opriţa - Lu Yuefeng, Rob. Bratu, R. Cristea, Nic. Cotolan, Nichifor, Cuţitoiu.  Antrenor: Călin Cojocaru

Turris-Oltul: Aur. Păun - Călinţaru, Cr. Ciobanu, Turkovic, Rob. Neacşu, Acolatse, Sil. Pană (cpt.), Sălcianu, Haită, Ispas, Ad. Voicu

Rezerve: Duţu - Tescan, Fl. Radu, Moisie, Bg. Matei, Gherghiceanu, Paţurcă. Antrenor: Marius Baciu.

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); Asistenţi: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) şi Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa); Rezervă: Dorin Petru Voina (Reşiţa); Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: