Mesaj pentru cabanierii din Rânca: Ne vom alunga singuri turiştii!

Vestea că mai mulţi cabanieri din Rânca şi-au scos la vânzare proprietăţile din zonă, din cauza lipsei de interes din partea autorităţilor locale şi judeţene, l-a luat prin surprindere pe prefectul de Gorj, Ciprian Florescu. Acesta a declarat că atât operatorii de turism, cât şi cabanierii ar trebui să se implice mai mult în partea de promovare şi să nu mai vorbească negativ despre Rânca.

„Cred că ar trebui să o promovăm şi noi, autorităţile judeţene, şi autorităţile locale, dar mai ales operatorii de turism, pentru că până la urmă interesul este al lor să-şi atragă turişti în zonă. Dacă tot vorbim în sensul negativ despre Rânca, în mod sigur ne vom alunga turiştii singuri. Avem cu ce să lăudăm Rânca, avem cu ce să promovăm Rânca, putem să promovăm Rânca, asta trebuie să facem”, a spus Ciprian Florescu, prefectul judeţului Gorj.

Întrebat dacă mai există speranţă pentru Rânca, prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a spus că este o staţiune care cu siguranţă se va dezvolta. „Cu siguranţă Rânca se va dezvolta, cu siguranţă Rânca va deveni o perlă a turismului naţional, dacă nu cumva putem spune deja că este cu toate problemele ei, probleme pe care le cunoaştem cu toţii”, a spus Florescu.

Credit Foto: Facebook Rânca pe Transalpina

Vizualizări: 1,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: