Mobilier urban nou în oraşul Turceni

Cetăţenii oraşului Turceni se pot bucura de un nou mobilier urban. Administraţia locală a achiziţionat 60 de bănci, 60 de coşuri de gunoi şi 30 de mese. Acestea sunt realizate din lemn masiv şi fier forjat. Primăria a cheltuit aproximativ 100 de mii de lei, din bugetul propriu. O parte din mobilier, 30 de bănci şi coşuri de gunoi, a fost montat deja, de-a lungul străzii principale a oraşului. În zilele următoare vor fi montate bănci, mese şi coşuri de gunoi şi în zona blocurilor.

utorităţile locale spun că vechiul mobilier urban era degradat şi de aceea s-a dispus achiziţia unuia nou. „Sunt două modele diferite. Au fost montate în zona bisericii, Casei de Cultură, primărie, aleea principală şi zona de parc de la sensul giratoriu, de la blocul 35, parcul nostru central. De vineri şi în zona blocurilor vor fi montate”, a declarat Cristina Cilibiu, primarul oraşului Turceni. 

Vechile bănci care au fost recuperate din zona de centru vor fi recondiţionate în perioada de iarnă, astfel încât în primăvară să fie montate în zona blocurilor, la şcoli sau în alte locuri.

Galerie foto



Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: