Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mesaje pe facebook pentru Liviu Dragnea

Preşedintele TSD Gabriel Petrea a postat vineri pe Facebook o poză în care apare alături de primarul general Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stănescu şi Marian Neacşu, exclus anul trecut din partid. „În #echipa. Despre trecut, prezent si viitor!”, este mesajul transmis de Gabriel Petrea pe Facebook. Rămâne de văzut ce mesaj au vrut să transmită oamenii care au intrat în dizgrația lui Liviu Dragnea.

Postarea liderului organizaţiei de tineret a PSD vine după ce joi ministrul Economiei Niculae Bădălău a publicat, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de fostul vicepremier Paul Stănescu şi de Dumitru Buzatu, despre care afirmă că îi sunt ”prieteni”. „La o cafea cu prietenii!”, este textul care a însoţit fotografia.

Începutul de an a însemnat pentru PSD plecarea unor lideri importanți către Pro România, cum ar fi Corina Crețu, Mihai Tudose sau Georgian Pop. (A.M.)

 
 

 
 

Vizualizări: 2,849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: