Mesajul disperat al soției tânărului dispărut în apele Jiului: Vă implor, rugați-vă!

O zi plină de căutări disperate pe Jiu, dar fără rezultat. Tânărul de 28 de ani care a căzut în apă, duminică seara, este de negăsit. Luni, pompierii au reluat căutările de la primele ore ale zilei. Zeci de pompieri au „periat” Jiul, dar nicio urmă de tânărul dat dispărut.

Între timp, proaspăta soție a lui Mihai Beuran a postat un mesaj disperat pe pagina sa de Facebook. Și-a îndemnat toți prietenii să se roage ca soțul ei să fie găsit în viață: „Va implor, rugați-vă pentru soțul meu sa il găsească în viata. Din ultimele mele puteri, va implor, rugați-vă pentru el!”, a fost mesajul tinerei care este însărcinată.

Cei doi s-au cununat în urmă cu doar câteva zile. Duminică, Mihai a plecat cu un alt prieten să se plimbe cu o barcă pneumatică pe Jiu. În zona Vîrț, s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Amicul său a fost scos din Jiu de pompierii chemați la fața locului, dar pe Mihai n-au reușit să-l găsească.

Luni, cu ajutorul scafandrilor, pompierii au reluat căutările. Zeci de salvatori au intervenit cu trei autospeciale și cu două bărci. Pompierii au căutat circa cinci kilometri în aval, pe o suprafață de 250 de mii de metri pătrați, însă fără rezultat. Marți, salvatorii vor reveni pe Jiu pentru continuarea căutărilor.

Vizualizări: 11,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: